Priser fransförlängning:

  •  60 minuter: 450:- (ca 40 fransar per öga)
    Ger ett naturligt resultat.
  •  90 minuter: 550:- (ca 60 fransar per öga)
    Ger ett litet fylligare resultat.
  • 120 minuter: 800:- (ca 80 fransar per öga)
    Ger ett maximalt resultat.
  •  30 minuter: 250:- Akut påfyllning vid t.ex. glapp.

FRÅGOR OCH SVAR

HUR LÄNGE HÅLLER MIN FRANSFÖRLÄNGNING ?

En mängd olika faktorer påverkar hållbarheten på din fransförlängning. Bland annat din egen hår/växtcykel, skötsel, fransarnas kvalitet m.m. Jag rekommenderar att fylla på fransarna var 3-4:e vecka för bästa resultat, men givetvis bestämmer du detta själv. Vi hittar bästa lösningen för dig.

SLITER FÖRLÄNGNINGEN PÅ MINA EGNA FRANSAR?

Det är mycket viktigt att välja en längd och tjocklek som dina egna fransar klarar av att bära upp för att inte orsaka onödigt slitage. Vill du vid något tillfälle ha en längre och mer effektfull look så är det helt OK, men det är inget jag rekommenderar att bära under en längre tid. Inga permanenta skador sker på fransarna. När du har tappat en frans växer en ny och fin ut igen. En ögonfrans har en livslängd på ca 2 månader och man tappar sina egna fransar var 3-4:e vecka.

EGNA FÖRUTSÄTTNINGAR

Om dina egna fransar är täta och långa kan du få ett fylligt resultat med längre fransar (om du önskar). Är de korta, tunna eller glesa kan man inte ha de allra tjockaste eller längsta fransarna, men vi hittar den bästa lösningen för maximal effekt.

ALLERGISK REAKTION

Detta är mycket ovanligt då limmen är noga utvalda och godkända av kemikalieinspektionen. Skulle du mot förmodan vara känslig så märker du detta i form av stickningar på ögonlocket, svullnad och rodnad inom ett dygn. Kontakta mig omgående så tar jag bort fransarna kostnadsfritt. Det finns ett speciellt lim för känsliga ögon, så vet du med dig innan att du är känslig så säg gärna till så använder vi det milda limmet från början. Efter behandlingen härdar jag limmet med vattenånga. Denna procedur tar bara 1 minut och gör även att du känner dig fräsch i ansiktet och minskar risken för eventuell rodnad i ansiktet och sveda i ögonen.

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN

Om du använder krämer runt ögat så försök att undvika direktkontakt med fransarna. Vid borttagning av eyeliner, ögonskugga och mascara, rekommenderar jag att använda en make-up remover som inte är oljebaserad. Du får med en provflaska på 30 ml vid första besöket hos mig. Denna går sedan att köpa i salongen. Om du använder mascara vid eventuella glapp så se till att den inte är vattenfast.